Αξιοποιώντας την ικανότητα χειροποίητης κατασκευής και την πρωτότυπη σχεδίαση, δημιουργούμε διαχρονικά και ποιοτικά έπιπλα από μασίφ ξυλεία.

Η anesis είναι μια εταιρεία κατασκευής επίπλων τραπεζαρίας, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Συνεχής πηγή έμπνευσης μας είναι η φύση. Από εκεί αντλούμε υλικά & φόρμες σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα με πρώτες επιλογές το μασίφ ξύλο και τις minimal γραμμές επηρεασμένοι από τον χώρο και τον πολιτισμό της Μεσογείου. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και αποτυπώνουν την γενική μας φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη από την δημιουργία επίπλων τα οποία θα κρατήσουν για μια ζωή.

Κάθε λεπτομέρεια εξετάζεται προσεκτικά από την αρχή ως το τέλος, εξασφαλίζοντας σας έτσι, την απόλαυση ενός διαχρονικού και ποιοτικού προϊόντος. Στην anesis πιστεύουμε πως η διαχρονικότητα υπάρχει μόνο σε αρμονία με τη φύση. Για εμάς, τα προϊόντα δεν είναι απλά αντικείμενα, αλλά συνοδεύονται από τις ιστορίες και την νοοτροπία των ανθρώπων που τα κατασκευάζουν. Υπάρχει λοιπόν μια ιστορία πίσω από ο,τι κάνουμε, η οποία ξεκινά από ένα δέντρο και εξελίσσεται μαζί σας.

Η παραγωγή μας

Συνδυάζοντας την εμπειρία με την προσπάθεια, την επιμονή με το μεράκι και την πίστη στις δυνατότητες της Ελληνικής παραγωγής, καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να παράξουμε μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων επίπλων, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την διαχρονικότητα. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται εξ’ολοκλήρου στο εργοστάσιο μας στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, ο συνολικός έλεγχος της παραγωγής μας εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ανακυκλώσιμα υλικά και σωστές πρώτες ύλες. Ταυτόχρονα, αυτός ο τρόπος οργάνωσης της παραγωγής, μας δίνει μεγάλη ευελιξία στην παραγωγή custom επίπλων.

Όλα όσα δημιουργούμε έχουν έναν κοινό στόχο: να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας ή σε κάθε άλλο περιβάλλον. Κάθε νέο προϊόν παράγεται με αυτή τη σκέψη, φέρνοντας τις αξίες και το πάθος της ομάδας μας, η οποία μεταχειρίζεται το κάθε υλικό με σεβασμό και εκτίμηση. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε ότι θα εξερευνήσετε την συλλογή μας με ευχαρίστηση.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό και ποιοτική κατασκευή. Η συλλογή μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών που τα καθιστά ελκυστικά σε κάθε κατηγορία καταναλωτικού κοινού. Ταυτόχρονα, η ευελιξία στην κατασκευή μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε βέλτιστες λύσεις επίπλου για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Το πλεονέκτημα που μας δίνει η κατασκευή, μας βοηθάει να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας στις προσωπικές σας ανάγκες, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Design, ευελιξία, άνεση και ανθεκτικότητα αποτελούν το τελικό αμπαλάζ των προϊόντων μας. Έχοντας εξειδικευμένες ομάδες για κάθε στάδιο της παραγωγής, σας παραδίδουμε αποτελέσματα που δικαιώνουν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών!

Συμπληρώστε το e-mail σας για να
ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα μας.

Copyright 2021 anesis. All rights reserved.

info@anesis.com.gr
T. +30 23940 20494-5-6
18 χλμ Θεσσαλονίκης Καβάλας, 57200
Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη 

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Shopping Cart