Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιότητα στη λεπτομέρεια

Κάθε νέο μοντέλο που περιλαμβάνεται στη γραμμή παραγωγής εμπεριέχει το όραμα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που εργάζονται στην Anesis. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό και συνεχίζοντας στην παραγωγή, με προσήλωση στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, καταφέρνει να δημιουργεί υπεύθυνα, πρωτότυπα αποτελέσματα, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες επίπλου στην Ελλάδα.

Οικιακό, επαγγελματικό και εξατομικευμένο.

Τα προϊόντα Anesis σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα ακολουθώντας τα πιο αυστηρά ποιοτικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Το σύνολο των προϊόντων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών που τα καθιστά ελκυστικά σε κάθε κατηγορία καταναλωτικού κοινού. Ταυτόχρονα, η ευελιξία στην κατασκευή, δίνει στην Anesis την δυνατότητα, να προσφέρει βέλτιστες λύσεις επίπλου τόσο για οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Σχεδιάζοντας το μέλλον

Στόχος, για τα επόμενα χρόνια είναι η ενίσχυση της θέσης στην εγχώρια αγορά και η μεγαλύτερη δυνατή επέκταση σε αγορές του εξωτερικού. Η μέχρι τώρα πορεία στην αγορά των καθισμάτων οικιακής και ποιοτικής επαγγελματικής χρήσης, η παραγωγή διαχρονικών προϊόντων επίπλου και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Anesis, αποτελούν την εγγύηση για τις συνεργασίες και καινοτόμα αποτελέσματα που ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν.

anesisΕΤΑΙΡΕΙΑ