Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Anesis, Comfortable Designs

Σχετικά με την εταιρεία
Η Anesis ξεκίνησε το 2002 στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στην ίδια περιοχή όπου βρίσκεται και σήμερα. Από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα, η παραγωγή καθισμάτων τραπεζαρίας αποτελεί το κεντρικό τομέα ενασχόλησης της. Με την πάροδο των χρόνων, συνδυάζοντας την εμπειρία με την θετική προσπάθεια, την επιμονή με το μεράκι και την πίστη στις δυνατότητες της Ελληνικής παραγωγής, κατάφερε να σχεδιάσει και να παράξει μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων λειτουργικών επίπλων, με γνώμονα πάντα την αισθητική, την άνεση και την ποιότητα.

Σταθερή πορεία και ανάπτυξη

Στα πρώτα της βήματα, βασισμένη στις σωστές επιλογές συνεργατών και σε συνδυασμό με την συνέπεια και την αφοσίωση στο όραμά της, η Anesis κατάφερε να θέσει σταθερά θεμέλια ανάπτυξης. Με αυτό τον τρόπο κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη της αγοράς. Τα τελευταία χρόνια, σημαντικές προσθήκες σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έδωσαν την δυνατότητα επέκτασης της παραγωγής σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων επίπλου, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ποιότητα στη λεπτομέρεια

Κάθε νέο μοντέλο που περιλαμβάνεται στη γραμμή παραγωγής εμπεριέχει το όραμα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που εργάζονται στην Anesis. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό και συνεχίζοντας στην παραγωγή, με προσήλωση στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, καταφέρνει να δημιουργεί υπεύθυνα, πρωτότυπα αποτελέσματα, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες επίπλου στην Ελλάδα.

Οικιακό, επαγγελματικό και εξατομικευμένο.

Τα προϊόντα Anesis σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα ακολουθώντας τα πιο αυστηρά ποιοτικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Το σύνολο των προϊόντων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών που τα καθιστά ελκυστικά σε κάθε κατηγορία καταναλωτικού κοινού. Ταυτόχρονα, η ευελιξία στην κατασκευή, δίνει στην Anesis την δυνατότητα, να προσφέρει βέλτιστες λύσεις επίπλου τόσο για οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Σχεδιάζοντας το μέλλον

Στόχος, για τα επόμενα χρόνια είναι η ενίσχυση της θέσης στην εγχώρια αγορά και η μεγαλύτερη δυνατή επέκταση σε αγορές του εξωτερικού. Η μέχρι τώρα πορεία στην αγορά των καθισμάτων οικιακής και ποιοτικής επαγγελματικής χρήσης, η παραγωγή διαχρονικών προϊόντων επίπλου και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Anesis, αποτελούν την εγγύηση για τις συνεργασίες και καινοτόμα αποτελέσματα που ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν.

anesisΕΤΑΙΡΕΙΑ