Εικονα σχεδιαστων

DEBONADEMEO

Product Designer

Ο Luca De Bona, αρχιτέκτονας και ο Dario De Meo, σχεδιαστής, γνωρίστηκαν ενώ ταξίδευαν από το Μιλάνο στην περιοχή Veneto της Ιταλίας. Στη συνέχεια, εμπνευσμένοι από τις γνώσεις & τις ιδέες που αντάλλαξαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ξεκίνησαν μια συνεργασία σχεδιασμού και δημιουργίας αντικειμένων τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων χώρων.

Το 2013 δημιούργησαν το στούντιο DEBONADEMEO στην Πάντοβα και στο Μιλάνο, όπου άρχισαν να συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες στους τομείς του σχεδιασμού οικειακών επίπλων, φωτιστικών παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες στην εσωτερική διακόσμηση, στην καλλιτεχνική διεύθυνση, στον εννοιολογικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων.
Το studio DEBONADEMEO πειραματίζεται, ερμηνεύει και συγχωνεύει στον σχεδιασμό του διάφορους τομείς, όπως η αρχιτεκτονική, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η γραφιστική και οι τέχνες γενικότερα,δημιουργώντας έτσι εφευρετικούς εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα που λένε ιστορίες και αποτυπώνουν στυλ και διαθέσεις.

Τα σχέδιά τους – που διακρίνονται από ένα μείγμα ρομαντικής νοσταλγίας και βιομηχανικών αναφορών – έχουν εμφανιστεί σε μεγάλο αριθμό ιταλικών και διεθνών δημοσιεύσεων του Industry design. Παράλληλα με το σχεδιαστικό τους έργο διδάσκουν και οι δύο σε βιομηχανικές σχολές και πανεπιστήμια.

Συμπληρώστε το e-mail σας για να
ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα μας.

Copyright 2021 anesis. All rights reserved.

info@anesis.com.gr
T. +30 23940 20494-5-6
18 χλμ Θεσσαλονίκης Καβάλας, 57200
Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη 

Start typing and press Enter to search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Shopping Cart