Skip to main content

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Series: anesis

Marien family

Η οικογένεια καθισμάτων MARIEN έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ασύγκριτη άνεση, ποιότητα και διαχρονικότητα. Αποτελείται από την καρέκλα MARIEN σε τρεις εκδοχές και τα σκαμπό MARIEN. Η καρέκλα MARIEN είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, ικανοποιώντας έτσι κάθε προτίμηση και ανάγκη:

  • Με ύφασμα σε κάθισμα και πλάτη, για όσους αποζητούν την απόλυτη άνεση.
  • Με άνοιγμα στην πλάτη και ύφασμα σε κάθισμα/πλάτη, για όσους επιζητούν μια vintage πινελιά.
  • Με άνοιγμα, αλλά και με καπλαμά στην εξωτερική πλευρά του καθίσματος, για όσους αποζητούν την διαχρονική κομψότητα του ξύλου.

Τα σκαμπό MARIEN είναι διαθέσιμα σε δύο ύψη, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η χειροποίητη κατασκευή τους εξασφαλίζει όχι μόνο ανθεκτικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση ποιότητας που ξεχωρίζει. Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει άψογα σε μοντέρνους χώρους, ενώ ο ξεχωριστός χαρακτήρας του ξύλου ως φυσικό υλικό και το design με κοίλα στοιχεία τραβούν τα βλέμματα. Ο λεπτομερής βιομηχανικός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από την anesis, εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία καθίσματος για κάθε στιγμή και κάθε χώρο – οικιακό και επαγγελματικό.

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε ένα καφέ-μπαρ, ένα εστιατόριο ή το σπίτι σας, η οικογένεια καθισμάτων MARIEN προσφέρουν την μοντέρνα, αλλά και άνετη πινελιά που θα εντυπωσιάσει. Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξετε τόσο το χρώμα ξύλου, όσο και την ταπετσαρία που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας εκφράζοντας έτσι το μοναδικό, προσωπικό σας στυλ. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με κομψά και λειτουργικά έπιπλα.

Ζήστε την εμπειρία των καθισμάτων MARIEN – όπου η πολυτέλεια συναντά την πρακτικότητα!

Iris family

Η IRIS family είναι μια σειρά καθισμάτων, που σχεδιάστηκε από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Αθανάσιο Μπάμπαλη και αποτελείται από την καρέκλα IRENE, την πολυθρόνα IRIS και τα σκαμπό IRIDA, τα οποία παρουσιάζονται σε διαφορετικά ύψη και σε διαφορετικά φινιρίσματα (φυσικά χρώματα ξύλου, λάκα, μεταλλικά στοιχεία, ταπετσαρία). Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες, τους χώρους αλλά και την προσωπικότητά σας.  

Οι καρέκλες & τα σκαμπό IRIS χαρακτηρίζονται από την χειροποίητη κατασκευή και το minimal, δυναμικό design με πολύ καθαρές, φιλικές καμπύλες που αναδεικνύουν τον σχεδιασμό και την άνεση. 

Η IRIS family είναι κατάλληλη τόσο για επαγγελματική, αλλά και οικιακή χρήση. 

Ava family

Η AVA family είναι μια σειρά καθισμάτων, που σχεδιάστηκε από το Ιταλικό design studio Lorenz+Kaz. Τα καθίσματα χαρακτηρίζονται από την design ταυτότητα των σχεδιαστών που δεν είναι άλλη από: Σκανδιναβικός αέρας & ιταλική φινέτσα. H AVA family αποτελείται από καρέκλες και σκαμπό, τα οποία παρουσιάζονται σε διαφορετικά ύψη, σε διαφορετικά φινιρίσματα (φυσικά χρώματα ξύλου, λάκα) και με ταπετσαρία ή χωρίς. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες, τους χώρους αλλά και την προσωπικότητά σας.  

Οι καρέκλες & τα σκαμπό AVA χαρακτηρίζονται από την χειροποίητη κατασκευή και τις minimal, δυναμικές γραμμές που οπτικά φαίνεται σαν να ρέουν η μία μέσα στην άλλη, αναδεικνύοντας την τέχνη της φυσικής απλότητας, δημιουργώντας ένα φοβερά ισορροπημένο και ζωντανό αποτέλεσμα.

Η AVA family είναι κατάλληλη τόσο για επαγγελματική, αλλά και οικιακή χρήση. 

TRAVA collection

Η συλλογή TRAVA σχεδιάστηκε από τον Konrad Lohöfener. Οι λέξεις κλειδιά που απασχολούν τον σχεδιαστή και ενέπνευσαν αυτή την συλλογή είναι η ορατότητα και η προσβασιμότητα. Η ιδέα πίσω από τη συλλογή TRAVA ήταν η δημιουργία μιας σειράς πολύ σταθερών αντικειμένων, τα οποία ταυτόχρονα έχουν πολύ ελαφριά δομή. Επηρεασμένος από την αγάπη του για την minimal αρχιτεκτονική, ο Konrad Lohöfener σχεδίασε την TRAVA ακολουθόντας λιτές γραμμές και ορατές ενώσεις.

Πιστός λοιπόν στο concept του, σχεδίασε την επιφάνεια του τραπεζιού TRAVA από γυαλί, έτσι ώστε όλες οι συνδέσεις και τα εξαρτήματα να είναι ορατά. Η κατασκευή του τραπεζιού δεν είναι κρυφή, αλλά αντίθετα: είναι ορατή και προσβάσιμη. Ο μπουφές και το παγκάκι TRAVA σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν ακολουθώντας την ίδια νοοτροπία και design values.

Om collection

H Om collection χαρακτηρίζεται από τον ξεκάθαρο σχεδιασμό και αποπνέει δυναμισμό τόσο μέσα από τις minimal γραμμές των επίπλων, όσο και από τα υλικά τους. Ταυτόχρονα, οι γλυκές γήινες αποχρώσεις του ξύλου δημιουργούν μία δυναμική αντίθεση με το μεταλλικό πλαίσιο, δημιουργώντας μία εξαιρετική ενέργεια για κάθε χώρο. 

Το κοίλο στοιχείο που υπάρχει στον μπουφέ Om, στις καρέκλες Halla και στο τραπέζι Cludo προσφέρει μία ζεστασιά στο χώρο. Ο κύκλος σαν σχήμα άλλωστε είναι ένα σχήμα με κίνηση που  υποδηλώνει ενέργεια και δύναμη. Η πληρότητά τους υποδηλώνει το άπειρο, την ενότητα και την αρμονία. Ταυτόχρονα, οι κύκλοι προστατεύουν, αντέχουν και περιορίζουν. Περιορίζουν αυτό που υπάρχει μέσα και κρατούν τα πράγματα έξω, προσφέροντας ασφάλεια και σύνδεση.

Ο μπουφές Om έχει σχεδιαστεί από τον Αθανάσιο Μπάμπαλη, οι καρέκλες Halla από τους Lorenz+Kaz & το τραπέζι Cludo από την anesis. 

Franko Collection

Η συλλογή FRANKO αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα chic & διαχρονικό στυλ στον χώρο τους. Είναι μία εκλεπτυσμένη συλλογή με ιδανική σχεδίαση, για όσους θέλουν μια άρτια κατασκευαστικά σειρά επίπλων σε ένα μοντέρνο σαλόνι.

Η συλλογή FRANKO απαρτίζεται από τον μπουφέ Franko, το τραπέζι Carino και τις καρέκλες Lila plus. Το πάνω μέρος τόσο του μπουφέ, όσο και του τραπεζιού παράγεται είτε με κεραμικό, όπως το βλέπουμε εδώ, είτε με ξύλο.

Επιλέξτε τα χρώματα και τα υλικά που ταιριάζουν περισσότερο στον χώρο σας!

HABA Collection

Ακολουθήστε το ρυθμό!

Η συλλογή HABA δημιουργεί μια χαλαρωτική, παιχνιδιαρικη διάθεση συνδυάζοντας την σύγχρονη αισθητική με ρετρό πινελιές. Στην συλλογή αυτή συναντούμε σκανδιναβικές γραμμές, εμπλουτισμένες από το Μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Η συλλογή HABA αποτελείται από το τραπέζι Hubo, τον μπουφέ Habba και την καρέκλα Mossa.

Τα έπιπλα αυτά τοποθετημένα δίπλα-δίπλα, δημιουργούν αφενός έναν ευχάριστο χώρο χαλάρωσης με παιχνιδιάρικες νότες, δίνοντας όμως  έμφαση στη λειτουργικότητα, ένα στοιχείο απαραίτητο για τις καθημερινές ανάγκες ενός σύγχρονου χώρου. 

Riko Collection

Ξύλο, μέταλλο, κεραμικό. Τρία στοιχεία που ολοκληρώνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, αποκλειστικά για το δικό σας ιδιαίτερο χώρο.

Leon Collection

Σκανδιναβικό design με την οπτική της anesis.

Το διακριτικό χαρακτηριστικό της συλλογής LEON είναι οι minimal φόρμες που αναδεικνύονται από την φυσικότητα του ξύλου. Το μασίφ ξύλο, ως φυσικό υλικό, εμπνέει γενικότερα ηρεμία και χαλάρωση. Η LEON είναι μια σύνθεση που καταφέρνει να μεταφέρει αυτά τα συναισθήματα με κάθε τρόπο στον χώρο σας. Τα οβάλ σχήματα των προϊόντων προσφέρουν επιπλέον μια χαλαρότητα στο κατά τα άλλα minimal και λειτουργικό design τους.

Τα έπιπλα της LEON χαρακτηρίζονται από κομψές λεπτομέρειες και εξαιρετικό φινίρισμα.  Η καρέκλα & η πολυθρόνα Galicia μαζί με τον μπουφέ Leon και το τραπέζι Gallo διαμορφώνουν την οικογένεια LEON.

Centrum Collection

Οι καμπύλες γραμμές κυριαρχούν σε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια. Ο πρωτοπόρος σχεδιασμός, τα αξιόπιστα υλικά και η χρηστικότητα, αποτελούν τα δυνατά σημεία της σειράς επίπλων Centrum.

O Collection

Ρετρό και σύγχρονη αισθητική, καμπύλες, μέταλλο και μασίφ ξύλο, συνδυάζονται διαμορφώνοντας ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα!
Η Ο collection παράγεται σε Αμερικάνικη καρυδιά και σε μέλιο.

Η Ο collection σχεδιάστηκε από τον Αθανάσιο Μπάμπαλη και αποτελεί μια οικογένεια επίπλων από μασίφ ξύλο που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει και να αναδυκνύει κάθε χώρο. Ο στόχος του σχεδιασμού ήταν να μειώσει κάθε οπτική πολυπλοκότητα και να δημιουργήσει μια σειρά επίπλων που επικεντρώνεται σε φόρμες με λεπτά και συνεχόμενα περιγράμματα, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι τα σχήματά τους ρέουν το ένα μέσα στο άλλο. Αντίστοιχα, τα κοίλα στοιχεία πρωταγωνιστούν, κάνοντας τις άκρες είναι στρογγυλεμένες και απαλές. Σε δεύτερο επίπεδο, η χρήση του κύκλου ως κύριου γεωμετρικού συμβόλου δημιουργεί μια αίσθηση ολότητας, ηρεμίας, πολυτέλειας και διακριτικής κομψότητας. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από υψηλής ποιότητας, κλασικά και διαχρονικά αντικείμενα που επωφελούνται από την κατασκευαστική ικανότητα της anesis.

Follow us on instagram

Downloads

Συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε καταλόγους, δελτία τύπου και αρχεία CAD.

Επικοινωνία

T. +30 23940 20494-5-6
18χλμ Θεσσαλονίκης – Καβάλας, 57200
Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

info@anesis.com.gr
sales@anesis.com.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας ώστε να
λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

© anesis. All Rights Reserved.
Designed by Kuki Design Studio. Developed by anise

anesis furniture